به گزارش ميراث آريا(CHTN) به نقل از کميته اطلاع رساني ستاد مرکزي سفرهاي کشور، «منوچهر جهانيان» ضمن حضور در جمع خادمان نوروزي و جامعه هتلداران استان کرمان، تعامل فرابخشي صورت گرفته در راستاي افزايش ميزان اقامت در مراکز اقامتي اين استان را اقدامي شايسته خواند و گفت: ورود غذاهاي سنتي به منوي مراکز اقامتي استان کرمان، راه اندازي تورهاي استان گردي، برپايي نمايشگاه ها و اجراي برنامه هاي فرهنگي در حاشيه مراکز اقامتي و نيز ارائه تخفيف 10 تا 25 درصدي توانسته نقش موثري در افزايش 30 درصدي اشغال مراکز اقامتي استان ايفا کند.
وي با اشاره به تمايل گردشگران در تناول غذاهاي سنتي هر استان، ياد آور شد: يکي از نقاط ضعف در رستوران ها، مراکز پذيرايي و اقامتي استان هاي کشور، ارائه غذاهاي يکسان و خالي از تنوع است؛ از اين رو استان کرمان توانسته در اقدامي شايسته پخت غذاهاي سنتي استان و ارائه در ايام نوروزي را در دستور کار قرار دهد.
جهانيان اين اقدام را در ايجاد انگيزه و آشنايي بيشتر مسافران نوروزي با فرهنگ غذايي و بومي استان موثر دانست.
/117
انتهای پیام/